Ablak, ajtó, nyílászáró gyártás

Fa nyílászáró, ablak, ajtó gyártás az Ön igényeinek megfelelően: gyorsan, jót

Otthonfelújítási támogatással!

Ablak, ajtó, nyílászárók a gyártótól, beszereléssel – fa ablak gyártás, ajtó készítés

Green Holcz Design Kft.: gyors, pontos, megbízható – az időre elkészített, tökéletesen legyártott szép ablak az igazi!

ablak ajtó fa nyílászáró családi ház

Mi gyártjuk és forgalmazzuk

Megtapogatod, kiválasztod, neked készül

Olcsóbb és gyorsabb mert modern az üzem

Családi ház – nyílászáró, ajtó, ablak, kültéri és beltéri, hőszigetelt ablak, ajtó gyártó üzem

Nyílászáró kínálatunk: fa ablak, ajtó készítés egyedi méretben is, fa nyílászárók beépítéssel

Kültéri nyílászáró kínálatunk: 68-as, 78-as, 92-es szerkezetű, a 78-as és 92-es három rétegű, tetszőlegesen akár gázzal töltött hőszigetelő üvegezéssel; hossz-toldott, réteg-ragasztott borovi fenyőből.
Bejárati ajtó: háromrétegű Sayer vagy Milesi vizes bázisú lazúr-rendszerrel kezelve, Roto vasalat, kétszeres gumitömítéssel, hőszigetelő réteg … soroljuk még? 🙂
Minden családi ház egyedi, minden megrendelőnek saját kívánságai vannak – erre szakosodtunk, ez a specialitásunk: olyan ablakok, ajtók, kiegészítők kerülnek legyártásra és felszerelésre a házban, amilyet csak szeretnétek! Rengeteg jó ötletünk is van, tapasztalatainkat szívesen megosztjuk és így a legtöbbet hozzuk ki a nyílászárókból, együtt megtalálva a lehető legjobb megoldást…

Kültéri nyílászáró, ablak, ajtó térkép
Az elmúlt három hónap kültéri nyílászáró és beltéri ajtó (beltéri ajtók, fa ablakok, bejárati ajtók) ügyfelek térképe
Tapasztalataink alapján persze mindenkinek másféle fa ablak, ajtó kell, nincs két egyforma igény. Ezért aztán a nyílászáró gyártó üzemünket úgy gépesítettük, hogy akár neked is tudjunk jó áron, jó minőségű kültéri és beltéri nyílászárókat gyártani.

Fa nyílászárók gyártása beszereléssel

Természetesen a legyártott nyílászáró beszerelése is a feladataink közé tartozik. Előfordul az is, hogy az áruházi kínálatban található, új, gyári, “szabvány méretű”, alakú ajtó vagy fa ablak nem férne be a kibontott régi helyére. Láttunk már ilyet, nem kell aggódni, legyártjuk Önnek az éppen odaillő darabot, nem kell gerendát bontani, mindent szétvésni azért a két-három centiért…

A fa nyílászáró sorozatgyártására is alkalmas Green Holcz Design Asztalos üzem gépei igencsak versenyképes áron tudnak ám akár egyedi méretű ajtókat és ablakokat előállítani, sőt, ha éppen szerencséje van, akkor egy nagyobb tétellel együtt le tudjuk gyártani az Ön nyílászáróit is.

Így ugye egyértelműen olcsóbb és gyorsabb lesz Önnek az ablak vagy ajtó, továbbra is kiváló minőségben, egyedi méretben…

Érdemes tehát megkérdezni minket is, mielőtt nyílászáró felújításba vagy ajtó ablak cserébe vág, mit veszíthet? :))


Mindezeken felül persze a Green Holcz Design-nál egyedi megrendelésre készült fa ajtók, ablakok illeszkednek is a Megrendelő vágyaihoz, elég rámutatni, kiválasztani milyen ajtóbetétet szeretne, vagy milyen fából legyen az ablak, milyen szín illik a házhoz… és már készül is a ház dísze. Olyan nyílászárók kerülnek a házára, amilyenről mindig is álmodott, amire joggal lehet büszke és amelyek hosszú éveken át kiszolgálják Önt és Családját.

Családi ház építés esetén érdemes átgondolni, milyen egyéb faipari munkák szükségesek: egyedi bútorok, konyha, gardrób, beltéri ajtó, meleg burkolás, mert mi ezekben is tudunk ám segíteni. Sőt – minő meglepetés -, ha több mindent mi csinálunk, úgy még olcsóbban is jön ki a Tisztelt Megrendelő és nem kell iparosok után futkosni. Ugye milyen pöpec?! 🙂

Különleges fa nyílászáró gyártás

Egyre divatosabb északi országokból származó faanyagból készíttetni a nyílászárókat: meranti, lucfenyő, továbbá eredeti skandináv alapanyagokból, egyedi méretben készítjük el a nyílászárókat és kiegészítőiket. Hőszigetelt ablak és bejárati ajtó gyártásában is az élen vagyunk.

Kínálatunkban megtalálható nagy panorámás erkélyajtó emelő-toló, bukó-toló kivitelben. Ablak gyártás terén szolgálhatunk kétszárnyú, középen felnyíló, bukó-nyíló, bukó-nyíló egyszárnyú ablakkal is. A Green Holcz Design Nyílászáró minősített ipari festékkel készül, több, mint 60 lazúr színből és 2400 fedő festék színből választhat. Zsalugáter, spalét készítés, valamint szúnyogháló is rendelhető.

Ablak gyártás méretre, egyedi fa ablak készítés

Asztalos üzemünkben egyedi méretű és egyedi kivitelezést igénylő nyílászárók gyártására rendezkedtünk be. A ház tulajdonosok, otthon felújítók nálunk megnézhetik, megtapogathatják a termékeket: itt azt kapod, amit megnéztél, kiválasztottál, úgy ahogy kéred. Ablak gyártás méretre: elmegyünk és pontosan lemérjük az ablak, bejárati ajtó, teraszajtó szóval a szükséges kültéri (és beltéri) nyílászáró méreteit. Megbeszéljük akár nálad is a helyszínen, mit lehet még kihozni, mit javasolunk, ötletekkel, tapasztalatainkkal járulunk hozzá, hogy boldog ablak, ajtó tulajdonos legyél. Ez az egyedi ablak készítés folyamata nálunk.

A sikereink alapján egyébként elég jól csináljuk, nem csak Veszprém, Veszprém megye, a Balaton környéke az, ahonnan keresnek bennünket, hanem Pest megyéből, az agglomerációból, Győr és Mosonmagyaróvár térségéből és az egész Dunántúlról is … rendszeresen megyünk beépíteni egyedi igények alapján készült ablakokat, ajtókat Székesfehérvártól Szombathelyig. Rendszeresen eljönnek hozzánk a megrendelők felpakolva az álmaikkal, hogy aztán még klasszabb tervekkel és utána szebb nyílászárókkal távozzanak.

Bérfestés, felületkezelés, különleges eljárások

Festés, lakkozás, kültéri fakezelés, újra festés, fa felújítás, egyedi méretre szabás, egyedi méretre készítés – és még sok minden …
Speciális, felületkezelő-fényező festőkamra áll rendelkezésünkre a tökéletes eredmény eléréséhez. Bérfestés és bér-felületkezelés nagyon rövid határidővel: odahozod vagy elmegyünk érte, kiválasztod a színt (150 féle), mi lefestjük és elviszed vagy visszavisszük. Ilyen egyszerű.

Néhány érv fa nyílászáróink és asztalos üzemünk mellett

Mi gyártjuk és áruljuk az ablakokat

Évtizedes gyártói tapasztalattal, specializált gépparkkal, minőségi anyagokból gyártjuk a fa nyílászárókat 

Gyors, tervezhető

Fa nyílászáró, ajtó, ablak, akár különleges fa alapanyagokból, pontosan, egyedi méretekben is, határidőre

CE minősítésű termékek

kültéri nyílászáróra (5 év) tanúsítvány, gyártói nyilatkozat – az első osztályú minőség bizonyítéka

Megvalósítjuk álmaidat

olyan ajtót, ablakot, bejárati ajtót gyártunk, olyan konyhabútort készítünk, amilyet csak szeretnél 

Fa ablak egyedi gyártás

Fa kültéri ablak, ajtó közvetlenül a gyártótól, rövid határidővel beltéri ajtó és fa nyílászáró gyártó üzemünkből

Büszkék vagyunk arra, hogy szinte az egész országból keresnek minket így Pest megye, Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Veszprém megye és a Balaton környékére már rengeteg beltéri ajtót és kültéri nyílászárót gyártottunk. Sok sok családi ház, iskola, közterületi épület külső-belső nyílászáróit gyártottuk, szállítottuk és építettük már be.

Rendszeresen látogatnak meg minket a megrendelők, családi ház tulajdonosok, építtetők, otthonukat csinosítók hogy megnézzék kínálatunkat és megbeszéljék velünk milyen egyedi ablakok és ajtók illenek leginkább az elképzelésikhez. Az elmúlt évtizedek alatt referenciákat gyűjtöttünk Veszprém, Székesfehérvár, Győr, Zirc, Pápa, Tapolca, Sopron, Mosonmagyaróvár, Pest megye, az agglomeráció területéről, de szinte az egész országba szállítottunk már kültéri nyílászárókat és bejárati ajtókat.

Miként lehet a te házadon is Green Holcz Design nyílászáró?

A nyílászáró rendelés menete

Tervező csapat

Felhívsz, találkozunk. Elmondod, milyen nyílászárókat szeretnél, mi meglepünk még egy csomó ötlettel és elmutogatjuk, mi mindennel lehet még feldobni egy családi házat nyílászáróval, mit érdemes, mit nem… Nem csak a típust segítünk kiválasztani, megtervezni, hanem a színeket, a kiegészítőket is segítünk összehangolni.

Asztalos üzem

Miután pontosan felmértük, mekkora és milyen ablak, ajtó és egyéb kiegészítők kellenek, milyen anyagból, milyen színben, ezeket profi gépeken le is gyártjuk neked a profi ajtó és ablak gyártó üzemünkben. Kiváló alapanyagokból, hozzáértő, tapasztalt szakemberekkel dolgozunk – pár évtizede ezt csináljuk…

Beépítő szakemberek

Az elkészült, sikeres minőség-ellenőrzésen átesett nyílászáróidat az előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk, és ha szeretnéd, rögvest be is szereljük, ügyelve, hogy minimális rendetlenséget hagyjunk magunk után. Persze garancia is jár a Green Holcz Design nyílászárókhoz. 

Fa ablak, ajtó neked gyártva: egyedi nyílászárók közvetlenül a gyártótól – Green Holcz Desigh Kft. 2022. Pest, Mosonmagyaróvár, Sopron, Győr, Székesfehérvár, Veszprém