Egyedi konyhabútor

Egyedi konyhabútor készítés Veszprémi üzemünkben

Otthonfelújítási támogatással!

Egyedi konyhabútor Veszprém

Mivel sokaknak készítünk, így nem drága!
Egyedi konyhabútor kapcsán szinte mindent meg tudunk valósítani; így itt most csak a különlegességeket hangsúlyozzuk, hogy további ötleteket adjunk Tisztelt Megrendelőinknek. Az élő fából készült front vagy a több fafajból összerakott mintázatok valóban egyedi és különleges konyhabútor tulajdonossá tehetik a Megrendelőt. Készülhet a konyhabútor akár egzotikus fából, még furnérozott kivitelben is. Minőségi vasalatok (pl. Blum) segítik az egyszerű és kényelmes használatot. Egy körbe forgatható sarokvas praktikusan növelheti a tárolóhelyet és megannyi lehetőség nyílik az egyébként kihasználatlan terek hasznosítására.

A munkalap lehet természetes kő is, vagy beépíthetünk mesterséges követ, gránitokat is. Természetesen minta alapján is dolgozunk, legyen az fénykép, vagy valahol látott konyhabútor. Kérésre fotó-realisztikus, térhatású (3D) konyhabútor látványtervet készítünk, egyedi variációkra.

Konyhabútor ajtó, konyha ajtófront gyártás

A konyhabútor egyediségét az ajtók, fiókok, a látható felületek adják. Ezek a konyhafrontok határozzák aztán meg az egész konyha hangulatát, árasztanak harmóniát a mindennapokban.

A konyha a családi ház egyik legfontosabb élettere, az ide tervezett konyhabútor ajtó, fiók felületei a konyha ajtófrontok így különleges jelentőségűek. Nálunk az eredeti fa konyha ajtófrontok, a tökéletes fa utánzatok és a kreatív kényelmi megoldások ötvözése egy időtálló és szép, praktikus konyhabútort szokott eredményezni.

Szívesen megmutatjuk, mit lehet kihozni a te házad, konyhád adottságaiból, segítünk megtervezni, sőt berendezési, design tanácsokat is adunk.

Néhány érv egyedi konyhabútoraink, nyílászáróink és asztalos üzemünk mellett

Mi készítjük a konyhabútort

Évtizedes gyártói tapasztalattal, specializált gépparkkal, minőségi anyagokból dolgozunk. 

Gyors, tervezhető

Beltéri ajtó, nemes fa burkolattal 4 hét alatt, egyedi méretekben is – határidőre elkészül

CE minősítésű termékek

kültéri nyílászáróra (5 év) tanúsítvány, gyártói nyilatkozat – a fenntartott minőség bizonyítéka

Megvalósítjuk álmaidat

olyan ajtót, ablakot gyártunk, olyan konyhabútort készítünk, amilyet szeretnél 

Egyedi konyhabútor gyártás

Egyedi konyhabútor közvetlenül a gyártótól, rövid határidővel Veszprémi konyhabútor és fa nyílászáró gyártó üzemünkből

Elsősorban Pest, Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyéből valamint a Balaton környékéről illetve a Dunántúlról keresnek minket: Pest, agglomeráció, Sopron, Mosonmagyaróvár, Veszprém, Székesfehérvár, Győr, Zirc, Pápa, Tapolca; ide is szállítunk egyedi tervezésű és gyártású konyhabútorokat, gardrób szekrényeket és például nemes fa borítású beltéri ajtót. Keress bennünket, neked is gyártunk:

Beltéri ajtó típusok – ízelítő kínálatunkból

Síkba záródó (modern minimalista stílusú) beltéri ajtó: falc nélküli ajtólap, rejtett pánttal, mágneses zárral, ajtólap a tok síkjában záródik
Tapétaajtó: egy oldallal a falsíkkal futó beltéri ajtó, nem áll ki a falból, fallal megegyező festés vagy tapétázás illik hozzá
Blendés: mennyezetig érő borítás, de az ajtóban a normál magasságig ér. Lehet tokkal nyíló, hagyományos tokból nyíló fajta is.
Klasszikus: falcos rendszerű ajtó
Kétszárnyú: a neve mindent elmond róla
Tolóajtó: falsík előtt vagy falba csúszó szerkezettel, csillapítóval választható
Harmonikaajtó: nagyobb helyiségek, terek elválasztására, vagy ha éppen túl kicsi a hely, ezért félbe hajtható az ajtólap (WC, gardrób) mert egyben nincs hely az ajtólap kinyitására
Üveg ajtólap: nem kell minden ajtónak fából készülni még nálunk sem; és világosabb is
Furnéros ajtó: élő fa, nemes fa borítás (nem fólia!) kb. 30-féle fából lehet választani, ez az egyik legnagyobb kedvenc beltéri ajtófajta
Fedő-festett beltéri ajtó: 1500 színben és 40-féle marásmintából választható

Miként lehet neked is beltéri ajtód 4 hét alatt?

A beltéri ajtó rendelés menete

Tervező csapat

Felhívsz, találkozunk. Elmondod, milyen beltéri ajtót szeretnél, mi meglepünk még egy csomó ötlettel és elmutogatjuk, mi mindennel lehet még feldobni egy beltéri ajtót, mit érdemes, mit nem… Nem csak a típust segítünk kiválasztani, megtervezni, hanem a színeket, a kiegészítőket is segítünk összehangolni.

Asztalos üzem

Miután pontosan felmértük, mekkora és milyen beltéri ajtók kellenek, milyen anyagból, milyen színben, ezeket profi gépeken le is gyártjuk neked a veszprémi ajtó és ablak gyártó üzemünkben. Kiváló alapanyagokból, profi szakemberekkel dolgozunk – pár évtizede ezt csináljuk…

Beépítő szakemberek

Az elkészült beltéri ajtókat az előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk, és ha szeretnéd, rögvest be is szereljük, ügyelve, hogy minimális rendetlenséget hagyjunk magunk után. Persze garancia is jár a beltéri ajtóidhoz.